Finca La Buena Espreranza

O farmě

V roce 1924 koupila Amalia de Quintanilla v nadmořské výšce asi 1500 metrů v pohoří Cacahuatique 56 hektarů půdy a nazvala ji „La Buena Esperanza“. Zajímavostí je zde půda, která má vysoký podíl železa. Kávovníky jsou zde pěstovány ve stínu citrusů a velkého množství avokád. Toto speciální složení půdy a alelopatické faktory propůjčují kávě z této farmy jedinečný charakter. Dnes je Andres Quintanilla zástupcem již čtvrté generace, která o plantáže pečuje a věnuje zvláštní pozornost tolik vzácným druhům kávy.

 

Lokality sklizně:

La Quintanilla

La Palma

 

Informace k farmě:

Manažer: Andrès Quintanilla

Poloha: 13.779500, -88.203500 (13°46’46.2”N 88°12’12.6”W)

Založena: 1924

Lokality: 2 (La Quintanilla, La Palma)

Pěstované druhy káv: Arabica

Odrůdy: Bourbon Tekisic, Typica, Pacamara, Centroamerica, Icatu, Marsellesa

Zpracování: Naturální (Natural), polo naturální (Pulped Natural), promytá (Fully Washed)

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení